Sobota 5. 9. bude v přírodním koupališti v Radotíně patřit sportovní akci HELLO JEZERO. Areál biotopu bude napěchovaný sportovními atrakcemi jako blob jump, obří skluzavka, zorb fotbal, skoky na kole, na kterých se můžete pořádně vyřádit.

Celý den budou hrát DJs Forrest Pine a N`zym. Program zpestří exhibiční vystoupení Richarda Gasperottiho, který ukáže svoje nejlepší triky při water dirt jumpu na freestylovém bike skokánku, který si sám u HELLO JEZERA postavil. Na barech nebudou chybět drinky od partnerů akce a hladem určitě taky strádat nebudete.

Na co se konkrétně mužete těšit:

1) skoky na kole do vody ­půjčíme vám jedno z připravených kol, na kterých se můžete proletět až doprostřed jezera a ukázat pár triků.

2) soutěž v přejezdu lávky nad vodou na kole ­bojíte se výšek?

3) Blob jump­ nechcete lítat na kole? Nechte se vystřelit z obří nafukovačky.

4) skluzavka ­tahle skluzavka není pro žádný másla, přijďte procvičit salta, nebo se jen tak sklouznout a hodit třeba placáka

5) skim board ­ jestli nevíte o co jde, tak máte hned o důvod víc dorazit a zaserfovat si i v našich zeměpisných šířkách.

6) zorb football ­ navlečte se s kámošema do obřích bublin a rozdejte si to v nejvtipnějším fotbale na světě. Hrajeme tři na tři.

7) lacrosse ­ vysvětlíme, poradíme a necháme vás si zkusit tenhle čím dál populárnější sport.

8) paddel boardy ­ když nemáš vlnu a na skimboardu je narváno, vem pádlo a užívej sluníčko

9) Metaxa dunk tank ­ asi jste to už někde viděli, jeden si sedne nad nádrž s vodou a jeho parťák se zuřivě snaží trefit terč, aby kamaráda vykoupal.

10) Vyjížďky na kolech Specialized ­ není moc příležitostí v roce, kde by Vám tyhle fajnový stroje půjčili, na Hello Jezero máte šanci.

Tohle všechno za symobilické vstupné. V předprodeji na HELLO JEZERO  za 100,- Kč, místě za 200,- Kč.

Udělejte si čas a přijďte oslavit konec léta sportovně. Nic nenoste, všechno jsme pro Vás zařídili my!