Dostihové závodiště v Praze – Velké Chuchli se po roce opět proměnilo v běžkařský ráj. Pražané mají možnost si každý den od 8:00 do 21:00 zdarma zaběhat na speciálně upravené venkovní lyžařské dráze. Svým návštěvníkům nabízí SkiPark Velká Chuchle možnost využít zkušených instruktorů, k dispozici je také půjčovna běžkařského vybavení.

BANNERFINAL01

Ve Ski parku je nainstalované osvětlení, které umožňuje využívat lyžařský areál i v odpoledních a večerních hodinách. Kromě lyžařské školy a půjčovny běžkařského vybavení mohou návštěvníci areálu dále využívat WC, provizorní převlékárnu a bufet s teplými nápoji a výběrem jídel.

Mapa běžkařského areálu - Zdroj: SkiPark Velká Chuchle
Mapa běžkařského areálu – Zdroj: SkiPark Velká Chuchle

Návštěvníci, kteří dorazí do areálu autem, mohou využít parkoviště, které je součástí dostihového závodiště.

Ze stanice Smíchovské nádraží jezdí do Velké Chuchle hned několik autobusových linek, avšak až před tribunu (do zastávky Závodiště Chuchle) Vás dopraví pouze autobus číslo 244. Linky č. 129, 241, 243 a 314 jedou také po Strakonické ul., ale je třeba vystoupit v zastávce Dostihová a k závodišti dojít asi 800 metrů pěšky.

Elegantním řešením je použití vlakové příměstské dopravy (linka „S7“ Praha-Beroun, držitelé předplatného MHD zdarma) ze stanic Praha-Hlavní nádraží či Praha – Smíchov do stanice Praha – Velká Chuchle.

Foto: SkiPark Velká Chuchle
Foto: SkiPark Velká Chuchle
Foto: SkiPark Velká Chuchle
Foto: SkiPark Velká Chuchle
Foto: SkiPark Velká Chuchle
Foto: SkiPark Velká Chuchle
V arélu je možné využít služeb Lyžařské školy Kateřiny Neumannové - Foto: SkiPark Velká Chuchle
V arélu je možné využít služeb Lyžařské školy Kateřiny Neumannové – Foto: SkiPark Velká Chuchle