10. 10. 2016 - 13. 10. 2016   10.00 - 19.00

Anděl, Nádražní 344/25, Praha, Česká republika

Zobrazit na mapě
nahrávám mapu....

Jídlo
Polívková smršť

Přijďte se podívat 10. – 13. října 2016 a ochutnejte polévky od:
v pondělí 10.10.  od Romana Pauluse z Radisson Blu Alcron,
v úterý 11.10. food blogerky a moderátorky Koko alias Veroniky Kokešové,
ve středu 12.10. od Marka Fichtnera z Augustin Restaurant (Master Chef),
ve čtvrtek 13.10. od Patrika Šándora z Umami Sushi.

Koupí polévky si nejen pochutnáte, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.

A proč je škoda nejíst dobře? To vám vysvětlí patron letošní Smršti – mladý a nadšený kuchař Martin Škoda. Přijďte a vyhrajte jeho novou kuchařku Škoda nevařit 2.

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Anděl | Nádražní 344/25, Praha, Česká republika